LANKKUPARKETTI

Kuin ikiaikainen lankkulattia,
mutta etevämpi.

Arborett Lankkuparketti on monikerroksinen, ristiinliimattu lattia. Se on vain aitoa puuta, pohjasta pintaan. Juuri siksi se näyttää ja tuntuu aidolta. Se on leveä ja luonnollisen eläväinen. Massiiviseen lankkulattiaan verrattuna sillä on muutamia erinomaisia ominaisuuksia: Se on kyllin ohut asennettavaksi aluslattian päälle, jotta ovet ja kynnykset toimivat ongelmitta. Se toimii hienosti lattialämmityksen kanssa. Se voi olla tehty hyvinkin leveistä lankuista ilman pelkoa muodonmuutoksista, joita paksuun massiivilankkuun liittyy. Sen asennus on nopeaa, mutta kestävyys huippuluokkaa.

Poimintoja valikoimasta
Stacks Image 759

Harjattu lehtikuusi

Stacks Image 766
Lehtikuusi Eläväinen, harjattu pinta, valkoisenharmaa öljykäsittely
kuusilankkulattia
Stacks Image 775

Kivihierretty kuusi

Stacks Image 782
Kuusi Eläväinen 157-188 x 2400, vaihteleva leveys, pintakäsittelemätön
koivuparketti
Stacks Image 791

Satiinihiottu koivu

Stacks Image 798
Koivu Eläväinen 188 x 2400, valkoöljytty
lehtikuusiparketti
Stacks Image 706

Harjattu lehtikuusi

Stacks Image 712
Lehtikuusi Eläväinen 157x2400, pintakäsittelemätön
kuusilankku
Stacks Image 720

Satiinihiottu kuusi

Stacks Image 733
Kuusi Eläväinen 157x2400, väriöljytty
tammilankkuparketti
Stacks Image 739

Satiinihiottu tammi

Stacks Image 748
Tammi Puhtoinen 202x2400, mattalakattu
Sinun tyylisi
Arborett Lankkuparketti parantaa oleellisesti asumiskokemusta luonnollisuudellaan, välittömällä aitoudellaan ja omaleimaisella skandinaavisella ilmeellään. Esittelemme ainutlaatuisen parkettikonseptin, jossa lukuisat puulajit, lankku lankulta valitut lajitelmat ja markkinoiden puhtaimmat pintakäsittelyt yhdistetään innovatiivisiin erikoistehosteisiin ja struktuureihin. Valikoimastamme löytyy vaihtoehto niin perinnerakentajalle kuin sävähdyttävän modernia tehostepintaa suunnittelevalle.

Valinnanvapaus
Tummanharmaa vannesahapintainen kuusilankkuparketti? Leveänä ja karkeana, tuntumaltaan kuin suoraan metsästä? Vai arvokas ja eleetön virheettömän laatuluokan lankkuparketti tammesta, luonnollisen värisenä ja kauniin satiinisesti hohtavana? Toteutamme haaveidesi lattian tarkkana puusepäntyönä, modernein välinein ja yhteistyössä laatuajatteluamme ymmärtävien tavarantoimittajiemme kanssa.
Monipuolinen lankkuparketti
Valikoimamme kattaa laajan määrän puulajeja kotimaasta, Euroopasta ja Aasiasta. Olemme valmistaneet lattioita kuusesta, männystä, koivusta, lehtikuusesta, tammesta, saarnesta, douglaskuusesta, vaahterasta, päärynäpuusta, jopa pihlajasta, tuomesta ja lehmuksestakin. Runkomateriaalimme on aina täysin kotimaista ja ekologisesti ihan lähiseudultamme hankittua. Työstämme pintoja monin tavoin, vaihtoehtoina ovat mm. hionta eri karkeuksin, kivihierto, nylon-harjaus, syväharjaus, veisto sekä sahapinta vanneterän tai pyöröterän jäljellä. Pintakäsittelyyn tarjoamme kattavat vaihtoehdot erilaisia öljyjä, lakkoja ja värikäsittelyjä. Erikoisalaamme ovat täysin päästöttömät ja kestävät öljykäsittelyt, joissa käytämme innovatiivista molekyylireaktioon perustuvaa kovavahaöljyä, tuloksena kestävä ja helppohoitoinen pinta, jonka voc-päästöt ovat tasan 0%, ainoana markkinoilla!
lehtikuusilankku lähikuva
harjattu lehtikuusi
Stacks Image 672
reunaviisteet
lehtikuusilankkuparketti
mäntylankkuparkettia asennetaan
Toimiva ja pitkäikäinen
Arborett Lankkuparketti on lattiamateriaali, jonka kaunis ja jalo pintapuukerros on liitetty ristikkäin ladottuun täyspuiseen runkoon. Lankkuparkettimme ovat lukkopontattuja, mikä tekee asennuksesta nopean ja yksinkertaisen kaikentasoisille asentajille. Materiaalivahvuudet, samoin kuin muutkin mitat, ovat asiakkaan valittavissa. Tyypillisesti tuotteen paksuus on 13-15mm, joka tekee toiminnan ihanteelliseksi lattialämmityksen kanssa, mutta on kuitenkin tarpeeksi paksu välittämään aidon, tukevan puulattian tuntuman. Lankkuparketin muotopysyvyys on moninkertaisesti parempi kuin massiivipuisella lattialla, ja monikerroksinen rakenne mahdollistaa hyvinkin leveiden lankkujen toteuttamisen ilman riskiä halkeilusta tai liian suuresta rakoilusta lankkujen välillä.
Arborett puulattiat

Tutustu ideagalleriaan

Arborett Ideagalleria toimii inspiraatiosi lähteenä, tarjoaa näkymiä puulattioiden laajaan valikoimaan ja mahdollisuuksiin, joita ei välttämättä ensin tulisi ajatelleeksikaan. Jos näistä tai muualta löytämistäsi kuvista löytyy inspiraatioita, kerro niistä meille, ja suunnitellaan yhdessä sinulle ainutlaatuinen puulattiasi.
Selaa lisää ideakuvia vierittämällä kuvaikkunaa.

Avaa tästä galleria Pinterestissä