MUUT PALVELUT & TUOTTEET

Stacks Image 768
#1

MUOTOLEIKKAUS, PORAUS & JYRSINTÄ


Teemme alihankintatöinä teollisuus- ja yksityisasiakkaiden levytavaran ja massiivipuun mitallistuksia, muotoonleikkauksia ja jyrsintöjä cnc-kalustollamme. Tyypillinen työ on esimerkiksi pesutilojen tai keittiön työtasojen leikkaus, tiivisteurien jyrsintä ja kiinnitysreikien poraus.
#2

PINTAKÄSITTELY


Pitkän tavaran pintakäsittelylinjalla voimme hioa, harjata, öljytä, lakata ja maalata puutavaraa 350mm leveyteen asti. Antaisitko ulkovuorilautasi meille maalattavaksi sen sijaan, että levität siveltimellä maalia sadoille lautametreille ja tasapainottelet laudat kuivumaan puutarhapöydälle, perävaunun päälle jne? Meillä siitepöly, putoavat koivunlehdet tai linnunjätökset eivät pilaa maalaustulosta!

Uudistamme hiomalla ja ruiskumaalaamalla myös mm. erilaiset tasot, sisäovet ja keittiökaappien ovet vesiohenteisilla, vähäpäästöisillä lakoilla ja maaleilla.
Stacks Image 764
Stacks Image 754
Stacks Image 774
Stacks Image 776
#3

KAIVERRUKSET


Kaiverramme nimikylttejä, tienviittoja, mainostauluja, koristelistoja, sisustuskirjaimia, hääpöydän nimikylttejä, ornamenttikoristeita jne. Materiaaleina käytämme eri massiivipuita, vanereita sekä muovilevyjä asiakkaan tarpeen mukaan. Puutuotteet käsitellään sopivilla suoja-aineilla käyttökohteen mukaan.
#4

MAALIT & ÖLJYT


Meillä maalit ovat puhtaita, kauniita ja toimivia. Useimmat suurteollisuuden maalit pyrkivät vastaamaan samaan aikaan kuluttajan, jälleenmyyjän ja valmistajan odotuksiin. Eri odotusten yhdistäminen samaan tuotteeseen edellyttää lukemattomia komponentteja, joiden lisääminen edellyttää yhä enemmän komponentteja…

Palasimme hieman taaksepäin. Tinkimällä muutamasta perusasiasta, kuten varastosäilyvyydestä ja väriskaalan laajuudesta päädyimme maaleihin, jotka ovat turvallisia ja luonnollisia, miellyttäviä levittää ja ennen kaikkea näyttävät hyvin kauniilta.
Stacks Image 782
Stacks Image 751
#5

SAHATAVARA


Oman lattia- ja seinätuotantomme ohella sahauksessa syntyy myös rakennuspuutavaraa ja tuppeensahattuja lautoja ja lankkuja. Voimme lujuuslajitella sahatavaran INSTA142-määritysten mukaan C14-C30-luokkiin.