LISTAT & TARVIKKEET

Listat tekevät huoneen

Erilaisilla listoilla voidaan suuresti vaikuttaa tilan ilmeeseen. Sileän, matalan peruslistan tarkoitus on peittää saumakohtia, mutta hieman paksumpi, hieman korkeampi ja hieman muodokkaampi lista on kuin huonekalu. Ja kuten huonekaluissa, listoissakin on valinnanvaraa niin laadun, materiaalin, pintakäsittelyn kuin tyylillisen ilmeen välillä. Arborett-listoilla voit luoda tilaan modernin minimalismin, talonpoikaistyylin tai vaikka klassisen arvokkaan ilmeen. Kaikki listamme ovat sataprosenttisesti aitoa sertifioitua puuta, laadukkaimmista raaka-aineista ja aina oikein päin höylättyjä.

Pintakäsittelylinjallamme listat voidaan öljytä, lakata tai maalata haluttuun sävyyn, sekä niihin voidaan työstää mm. elävä struktuuripinta. Arborett on Suomen ainoa valmistaja ainutlaatuiselle WoodLook™ massiivipuun pintakäsittelymenetelmälle, jonka ansiosta puun luonne syykuvioineen näkyy maalatussakin tuotteessa. Lisää tietoa WoodLook-menetelmästä tulossa pian.

Tutustu ideagalleriaan

Löysitkö oheisesta ideagalleriasta kiinnostavan tuotteen tai kokonaisuuden? Valmistamme sen sinulle juuri toivomustesi mukaan!
Selaa lisää ideakuvia vierittämällä kuvaikkunaa.

Avaa tästä galleria Pinterestissä